Условия за доставка

Начин на доставяне:
Доставките се извършват чрез куриерска фирма на предварително посочен от Вас адрес.
Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни. Ако желаете фиксиран ден и час за доставка, това е допълнителна услуга, която оскъпява доставката, моля заявете това си желание при уточняване и потвърждаване на Вашата заявка.
Работното  време на куриерите е от 9.00 до 17.30 ч.
Поръчки направени след 16.00 ч. в делничен ден се обработват на следващия работен ден.
Всички заявки от събота и неделя ще бъдат обработени в понеделник. Доставки не се извършват през официални празници. За срок на доставка от 1 работен ден, се счита края на следващия работен ден.

Начин на плащане:
Чрез наложен платеж - плащане в брой на куриер в момента на получаване на поръчката.

Цени:
Посочените цени са с включен ДДС.
Цената за доставка не е включена в цената на продуктите.
Сума за плащане - общата сума, която ще заплатите на куриера: цена на поръчаната стока + цена на доставката.
Цената за доставката зависи и от това, дали тя ще Ви бъде направена на посочения от Вас адрес или до офиса на куриера.

При рекламация транспортните разходи са за сметка на клиента. 

Доставка се прави само след потвърждение от страна на клиента!
Приемането става от клиента или от трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и заплати разходите по доставката, както и цената на поръчаната стока. Клиента поема задължението да осигури достъп и възможност за получаването на стоката. В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, доставката се счита за отказана и www.glassart-bg.com се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичането на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.